Advarsel om phishing mail

Mange medlemmer har fått en e-post om å oppgradere sine opplysninger. Men dette er en phishing mail - dvs de prøver å lure folk til å oppgi personlige detaljer. De som får det MÅ slette denne umiddelbart. Ingen seriøse e-post-leverandører vil be om slike opplysninger på denne måten.

E-postens innhold:

"OBS: WEBMAIL abonnent:

Denne posten er å informere alle våre {WEBMAIL} brukere at vi vil være å oppgradere vår side i et par dager fra nå. Så du som abonnent på vårt område du er pålagt å sende oss din e kontoopplysninger slik at vi vite om du fortsatt gjør bruk av postkassen. Videre informert om at vi skal slette all e-post konto som ikke fungerer for å skape mer plass for nye bru kere.
så du skal sende oss e-postkontoen din detaljer som er som følger:

* Brukernavn:
* Passord:
* Webmail Link:
* Fødselsdato:

Eksempel ::::::
* Brukernavn: erik@vehk.org
* Passord: 375eff88
*Webmail Link: https://webmail3.uniweb.no/src/webmail.php
* Fødselsdato: 14 10 1970

Unnlatelse av å gjøre dette vil umiddelbart gi din e-postadresse deaktiveres fra vår database. Svaret ditt skal sendes til følgende e-postadresse. Din AdminManager: upgrade-of-team@w.cn

Takk for at du bruker Webmail-konto Copyright 2010 © Web Team.

Hilsen I Service.
Webmail oppgradering Team"

SÅ HUSK: DE SOM FÅR DETTE MÅ SLETTE DENNE E-POSTEN UMIDDELBART. Ingen seriøse e-post-leverandører vil be om slike opplysninger på denne måten. Ingen banker el.lign. heller.

Legg også merke til at meldingen er skrevet på dårlig norsk. Det er som oftest et faretegn.

Publisert 10.01.11


eZ Publish™ copyright © 1999-2012 eZ Systems AS