Hold Control-/Cmd-tasten nede.
Trykk på + for å forstørre eller for å forminske.

Kom i gang - hva skal jeg velge?

Kom i gang

 

DET ER FALI, DET!

 

Mange kjenner seg igjen i den følelsen den kjære og kjente Ludvig har. Som det er beskrevet på hjemmesiden til Aukrust senteret, så har Ludvig en ”tydelig angst for gjennomgripende forandringer”.

 

 

 

Mange seniorer ser på det å tre inn i den digitale verden som en nok så gjennomgripende forandring. Og dagens digitaliserte samfunn skaper stadig større utfordringen, spesifikk for den eldre delen av befolkningen som ikke har knekt den ”digitale koden”, dvs. de som ikke har kommet seg på Internett.

Mange av dere har tenkt på å komme i gang men vet ikke helt godt hvor og hvordan.
Mange har sterke motforestillinger, mot alt av digitalisering og har gode argumenter for ikke å bli digital selv.
Andre har fått i en PC eller nettbrett i gave og vet ikke helt hvordan de skal angripe dette.
Seniornett vil være en meget god støttespiller til dere alle.
Med mer enn 200 foreninger spredd over hele det norske land har Seniornett et tilbud til alle, uansett hvor dere måtte bo.

Det er nemlig veldig lurt å tre inn i den digitale verden å begynne å bruke internett, og nei… det er ikke fali, det. Og det er faktisk mye enklere å få til enn de fleste tror.

Internett handler ikke bare om informasjonen fra det offentlige (som vil komme i stadig større grad på en digital måte), nettbank eller e-post.
Det som er så flott og interessant med internett er at den har en utømmelig mengde informasjon på alle tenkelige emner. Her kan en tenke på slektsgranskning, holde kontakt med familie og venner, finne gamle skolekamerater, spille spill, lese bøker, finne oppskrifter, se på en skatt av bilder, høre på din favoritt musikk osv.osv.
Det betyr at internett vil være verdigfult og kjekt for alle og en hver, uansett alder eller interesse.

Så da er det bare å tørre å komme i gang!
Lykke til – Seniornett vil hjelpe deg hele veien!!

Footer