Hold Control-/Cmd-tasten nede.
Trykk på + for å forstørre eller for å forminske.

Arendal

Seniornett Arendal
c/o Tore Vimme
Langestrand 74
4879 Grimstad
Besøksadresse:
Arendal Bibliotek
Torvet 6
4836 ARENDAL
E-post:
Tlf.: 90016105
Kontaktperson:
Tore Vimme

Medlemsmøter

Medlemsmøter
Vi arrangerer medlemsmøter ca en gang i måneden. Møtene foregår vanligvis på tirsdager fra kl 1100 til ca 1300-1400. På disse møtene tar vi gjerne opp et spesialtema i den første timen, og så gir vi anledning til spørsmål og/eller individuell hjelp i resten av tiden. I pausen drikker vi kaffe og spiser medbrakt niste, og får oss en prat.

Møtene foregår nå normalt i Arendal Bibliotek, med eventuelle foredrag i Auditoriet i 3. etasje. Noen ganger settes møtet i andre, relevante lokaler, se detaljinformasjon.
På disse møtene har vi hatt informasjon om mange temaer, slik som nettbank, nettlesere, kontrollpanelet, datasikring, sosiale medier, NAVs hjemmesider, selvangivelsen på nett, reiser på nett, slektsforskning, apper og mye annet rart. Vi oppfordrer alle til å komme med forslag til nye temaer å ta opp!

 

Møter for høsten 2019 er satt til følgende datoer:

  • 9. september: Tema: «Mobile apper». Her vil medlemmer av styret i Arendal Seniornett presentere sine favoritt-apper, og det kan jo bli mye interessant!
  • 22. oktober: Tema: «Slektsgransking». Vi får besøk av Tharald Moen som vil orientere om emnet. Vi har hatt dette emnet tidligere, men ting utvikler seg, og nå er Internett en uvurderlig hjelper i denne aktiviteten.
  • November: Samarbeid med Sparebanken Sør. Tema: Ikke endelig bestemt, men blir antagelig om «Moderne betalingsløsninger» og informasjon om «Fremtidsfullmakt». Dette møtet vil foregå i Sparebanken Sørs lokaler, og dato kommer så snart det er bestemt.

Kom gjerne med forslag til nye temaer!

Vi minner om at vi her kan tilby en-til-en hjelp for de som ønsker det. Har du et problem når det gjelder PC-bruk eller nettbrett-bruk, så kan du ta det med deg hit og spørre våre «eksperter». Selv om det ikke er alt vi kan, så har vi samlet ganske mye kompetanse, og de fleste problemer har vist seg løsbare.

Endelig informasjon om medlemsmøter blir lagt ut på nettsidene, og invitasjon blir sendt til medlemmene.

Footer