Hold Control-/Cmd-tasten nede.
Trykk på + for å forstørre eller for å forminske.

Arendal

Seniornett Arendal
c/o Tore Vimme
Langestrand 74
4879 Grimstad
Besøksadresse:
Kursadresse:
Arendal Bibliotek
Torvet 6
4836 ARENDAL
E-post:
Tlf.: 90016105
Kontaktperson:
Tore Vimme

Medlemsmøter

På grunn av smittevern-restriksjonene er noen aktiviteter avlyst. Se nedenunder.

Medlemsmøter
Vi arrangerer medlemsmøter ca en gang i måneden. Møtene foregår vanligvis på tirsdager fra kl 1100 til ca 1300-1400. På disse møtene tar vi gjerne opp et spesialtema i den første timen, og så gir vi anledning til spørsmål og/eller individuell hjelp i resten av tiden. I pausen drikker vi kaffe og spiser medbrakt niste, og får oss en prat.

Møtene foregår nå normalt i Arendal Bibliotek, med eventuelle foredrag i Auditoriet i 3. etasje. Noen ganger settes møtet i andre, relevante lokaler, se detaljinformasjon.
På disse møtene har vi hatt informasjon om mange temaer, slik som nettbank, nettlesere, kontrollpanelet, datasikring, sosiale medier, NAVs hjemmesider, selvangivelsen på nett, reiser på nett, slektsforskning, apper, juridiske temaer, og mye annet rart. Vi oppfordrer alle til å komme med forslag til nye temaer å ta opp!

 

Møter for våren 2020 er satt til følgende datoer:

  • 14. januar: Tema: «Mobil utvikling mot 5G«. Vi fåre besøk av John Olve Andersen fra Techstep. John Olve har jobbet med mobilkommunikasjon i mer enn 25 år og er i dag direktør for innovasjon i Techstep.
  • 25. februar: Tema: «Enkle små triks på PC«. Andreas Koch fra Arendal Seniornett viser en del nyttige triks for å kunne få mer glede av PC-en.
  • 21. april: Tema foreløpig ikke bestemt. Vi er åpne for forslag. Møte avlyst!

Vi minner om at vi her kan tilby en-til-en hjelp for de som ønsker det. Har du et problem når det gjelder PC-bruk eller nettbrett-bruk, så kan du ta det med deg hit og spørre våre «eksperter». Selv om det ikke er alt vi kan, så har vi samlet ganske mye kompetanse, og de fleste problemer har vist seg løsbare.

Endelig informasjon om medlemsmøter blir lagt ut på nettsidene, og invitasjon blir sendt til medlemmene.

Footer