Hold Control-/Cmd-tasten nede.
Trykk på + for å forstørre eller for å forminske.

Asker

Seniornett Asker
v/Jan Erik Berg
Eikeveien 58
1384 Asker
Besøksadresse:
Asker Seniorsenter
Kirkeveien 204
1383 Asker
E-post:
Tlf.: 90881512
Kontaktperson:
Knut Skattum

Velkommen

Velkommen til Seniornett Askers hjemmesider

På grunn av den aktuelle helsesituasjonen i Norge er alle våre aktiviteter midlertidig stoppet

Ved hjelp av menyene til høyre får du et innblikk i vår virksomhet.

Du er velkommen til å besøke oss, enten du er nybegynner eller ønsker hjelp med et problem som du støter på i din IT-hverdag. Vi garanterer ikke hjelp til alt, men blant oss pensjonister som stiller opp som hjelpere er det samlet sett en betydelig kompetanse, og vi gir oss ikke så lett.

På Innbyggertorget i Asker (det tidligere Kulturhjørnet og Asker seniorsenter) er vi tilstede på onsdager kl. 11-14, og kan hjelpe om det trengs.
Du møter oss også på Holmen seniorsenter mandager kl 11-13, på Borgen innbyggertorg tirsdager kl. 10-12, og på Heggedal innbyggertorg tirsdager kl. 14-15.30.
Vi starter også opp med datahjelp på Tofte innbyggertorg 1. og 3.mandag i måneden og Sætre innbyggertorg 2. og 4. mandag i måneden kl. 12-14 begge steder

Ca. en gang i måneden, på onsdager er det små gratis, drop innom, temakurs i Asker bibliotek. (Se Kurs og Aktiviteter i menyen til venstre)
Dessuten har vi kurs i PC med Windows 10 og Nettbrett/smarttelefon: Ipad og Android disse er også gratis for medlemmer. Påmelding er nødvendig.
Noe av dette finner du under «Kurs og Aktiviteter».

Det beste er imidlertid å være medlem hos oss. Da får du e-poster hvor vi informerer om alle aktiviteter. Bruk knappen til høyre for å melde deg inn.

Footer