Hold Control-/Cmd-tasten nede.
Trykk på + for å forstørre eller for å forminske.

Elverum - Møteplassen Elverum

Seniornett Møteplassen Elverum
v/Bjørn Bakke
Camilla Collets vei 2
2407 Elverum
Besøksadresse:
Møteplassen Elverum
Lærerskolealléen 1
2408 Elverum
E-post:
Tlf.: 92256940
Kontaktperson:
Bjørn Bakke

Elverum - Møteplassen Elverum

Seniornett Møteplassen Elverum ønsker velkommen til vår hjemmeside.
Vi er en forening med 221 medlemmer.

Alle er velkommen til å besøke oss, om du er nybegynner eller du har kunnskap om data/PC.

Bruk menyen på høyre side for å lese mer om vår virksomhet.

Påmelding til kurs/info.
Mandag til fredag 0900 til 1500.
Tlf. 911 84 893
E-post: post@moteplassen.elverum.no

Seniornett Norge har som målsetting å etablere seniornettforeninger i alle landets kommuner. Møteplassen Elverum etablerer en slik en slik forening( omtales som foreningen) Formålet med dette er å bidra til at seniorer (50+), deltar aktivt i nettsamfunnet.

Seniornett Norge har fremforhandlet en rekke medlemsfordeler som er tilgjengelige for sine medlemmer. Alle medlemsfordeler finner du på seniornett.no. Medlemsskapet koster kr 350 pr år, hvorav kr 150 tilbakeføres foreningen. Seniornett Norge stiller til rådighet plass på egen server. Der etablerer Seniornett Møteplassen Elverum egen hjemmeside.

Medlemsskap i Seniornett Norge får du ved å:

  • Gå inn på seniornett.no
  • Henvende deg til leder i Seniornett Foreningen Møteplassen Elverum
  • Melde deg inn når du går på ditt første kurs i foreningen.

Seniornett Møteplassen Elverum

Kurs som foreningen arrangerer er åpne for alle, også de som velger å ikke bli medlem i foreningen. Det fremforhandles om fordelsavtaler lokalt som er tilgjengelige for alle som gjennomfører et av foreningens kurs.

Organisering av foreningen.

Foreningen er en del av Møteplassens samlede virksomhet. Foreningen administreres av daglig leder i foreningen. Seniornett foreningens leder er kontaktperson opp mot Seniornett Norge. Foreningsleder betjener foreningens nettside hos Seniornett Norge.

Det opprettes en base av frivillige som hjelper til med å gjennomføre kursene. Av disse velges en person som foreningsleder. Kursprogrammene fastsettes av styret.. Kursene gjennomføres i kommunens opplæringslokaler for IT. Noen av kursene vil også kunne gjennomføres i egne lokaler. Det utarbeides egne arbeidsrutiner for driften av foreningen.

Kurstilbud som er tilgjengelig

  • Grunnleggende kurs for nybegynnere
  • Nettbankkurs i samarbeid med bankene
  • Bildebehandling
  • Bruk av sosiale media
  • Kurs i Smarttelefon
  • Kurs tilpasset ønske fra brukerne

Økonomi

Medlemskontigenten på kr 350 pr år kreves inn av den enkelte via giro fra Seniornett Norge. Av disse tilbakeføres kr 150 til Møteplassen Elverum ved halvårlige oppgjør. Foreningens interne inntekter og utgifter administreres av daglig leder i Møteplassen.

Avslutning

Prognoser fra dem som har vært ansvarlige for grunnleggende kurs i senere tid, sier at kursbehovet for helt grunnleggende kurs avtar noe, til fordel for mer temarettede kurs som feks bildebehandling, smarttelefon, sosiale medier, og lignende. Det var imidlertid stor interesse for bruk av nettbank fra mange av de som deltok på Senior Surf. Kundetilpasning vil bli viktig for å vedlikeholde og øke interessen for våre kurs.

Nyheter og oppdateringer

Kursvirksomhet i høst.

Publisert 24.08.2020 / Oppdatert 25.08.2020
Høstens kurs.
Les mer

På Datakurs

Publisert 12.04.2019 / Oppdatert 12.04.2019
Datakurs i Elverum. Gunnar har vært på kurs i bruk av nett bank, og er veldig fornøyd. For øvrig så har han deltatt på alle kursene hittil dette halvåret, og har meldt seg på kurs etter påske. Han sier det er viktig å holde seg oppdatert. Han kunne litt fra før, så noe har han fått forfrisket, samtidig har han også lært mye nytt. Han er veldig fornøyd med seniornett, og synes instruktørene forklarer godt. Fint for oss eldre, for mer og mer kommer på nettet. Så det og oppsøke Seniornett var en fin måte å få mer datakunnskap på, sier Gunnar.
Les mer

PC KAFE

Publisert 31.05.2018 / Oppdatert 25.08.2020
På PC kafe
Les mer

Melding om nye kurs

Publisert 13.12.2017 / Oppdatert 28.08.2020
Les mer

Footer