Hold Control-/Cmd-tasten nede.
Trykk på + for å forstørre eller for å forminske.

Frogner

Frogner Seniorsenter, Schafteløkken
Seniornett Frogner
Zahlkasserer Schafts plass 3
0267 Oslo
Besøksadresse:
Frogner Seniorsenter, Schafteløkken
Zahlkasserer Schafts plass 3
0267 Oslo
E-post:
Tlf.: 959 85 167
Kontaktperson:
Tore Langemyr Larsen

Dataklubben

Datarom med 5 PC’er, nettbrett og minibibliotek

Seniornett Frogner har et eget datarom i 2. etasje på Frogner seniorsenter på Schafteløkken (rett nedenfor Frogner plass), Zahlkasserer Schafts plass 3. Rommet er utstyrt med 5 stasjonære PC’er, bærbare (derav 1 DUKA bærbar PC spesielt utviklet for eldre), nettbrett, skriver og hyller med nyttig informasjon og lesestoff, som håndbøker og PC-tidsskrifter. Vi har programvare for Windows 10. PC’ene er til gratis avbenyttelse i åpningstiden for seniorsenteret slik at kursdeltakere og andre kan øve seg på nye ferdigheter. Datarommet brukes også i forbindelse ned veiledning.

Vi har også nettbrett, både iPad og Android, til utlåns!

Veiledning i bruk av PC, nettbrett og smarttelefon
Bruken av datarommets PC’er og selve veiledningen er i utgangspunktet gratis for alle medlemmer i dataklubben, for brukere av seniorsenteret og for alle kursdeltakere. Andre oppfordres til å gi en donasjon i sparebøssen på datarommet. Slike gaver kommer godt med til driften av dataklubben! Det vil være en eller to veiledere tilstede tirsdager og onsdager mellom kl. 11.00 – 13.00. Bare kom! – det er ingen påmelding.
Vi trenger flere veiledere i Dataklubben! Har du selv lyst eller kjenner noen som kunne være villige, så ta kontakt med Dataklubbens styre eller bruk e-postadressen frogner@seniornett.no.

Om starten av Dataklubben
Dataklubben ble opprettet av brukere ved Frogner-Skillebekk seniorsenter i 2006 med 2. november 2006 som stiftelsesdato. Etableringen ble støttet av Seniorsenteret og av Nasjonalforeningen for folkehelsen.
På stiftelsesmøtet var det 14 interesserte som hadde møtt fram. Et interimsstyre fungerte fram til det første ordinære årsmøtet 24. april 2007. Årsmøtet valgte styre, godkjente dataklubbens vedtekter og aktivitetsplanen for 2007.
Dataklubben Seniornett Frogner, som den nå heter, er nå en forening under Seniornett og har et nært og godt samarbeid med sekretariatet i Oslo.

Medlemskap i Seniornett Frogner
Dataklubben er Oslos største dataklubb med nærmere 250 medlemmer. Men vi vil svært gjerne ha flere, og du er hjertelig velkommen som medlem!

  • Som medlem er du både knyttet til Seniornett Norge, som er en landsomfattende dataorganisasjon for godt voksne, og medlem av Seniornett Frogner. Medlemskap koster bare 350 kr per år fra og med 2020. Det gir mange fordeler:
  • Gratis, individuell veiledning på seniorsenterets datarom på Schafteløkken. Veiledning, råd og praktisk hjelp med en besværlig PC eller nettbrett på Seniornett Norges kontor i Dronningens gate 6 i Oslo.
  • Senioravisen ”Seniornett Magasin” 3 ganger om året og elektroniske nyhetsbrev hver måned
  • Tilgang til vår web:  seniornett.no der du får tilgang til mye mer informasjon og opplærings programmer

Dessuten – og ikke minst – deltakelse i et trivelig, godt sosialt miljø hvor du raskt føler deg hjemme og tør å spørre om hjelp og råd til å mestre problemene med vår digitale hverdag.

Footer