Hold Control-/Cmd-tasten nede.
Trykk på + for å forstørre eller for å forminske.

Orkland

Seniornett Orkland
Minister Thams veg 9
7300 Orkanger
Besøksadresse:
Orkland Hovedbibliotek
Orkdalsveien 52
7300 Orkanger
E-post:
Tlf.: 48025622
Kontaktperson:
Arvid Mehli

Orkland

Orkdal Hovedbibliotek

Seniornett Orkdal ble stiftet høsten 2015.  Orkdal kommune holder lokaler og internett-tilgang.  Kommunen v/eldrerådet betaler alle våre annonser, og de har en representant i vårt styre.  Primus motor var Sture Thorgaard, som fikk med seg en vennegjeng fra Orkdal Rotaryklubb og tidligere kollegaer innen datafaget.

Første året deltok mer enn 60 personer på kursene for nybegynnere.  Med mer enn 300 deltakere siden oppstart, har vi prøvet og feilet og etter hvert funnet fram til en veilederordning som fungerer bra.  Noen har vært med som deltakere fra starten, og er i dag gode veiledere!

I dag er deltakerne delt inn i PC, smarttelefoner(android /Iphone) og nettbrett, (android/Ipad). Vi har behov for flere veiledere, spesielt superbrukere av Iphone/Ipad.

I september 2017 startet vi opp med en gruppe på Krokstadøra i Snillfjord. Denne bygda blir en del av Orkland kommune fra 01.01.2020, så her er vi i forkant.

«Undervisningen» legges opp etter deltakernes ønsker og behov, og så individrettet som mulig.  Målet er at alle som deltar på våre samlinger skal kunne litt mer når de går enn når de kommer!

 

 

Nyheter og oppdateringer

Protokoll fra årsmøtet mandag 1. april 2019

Publisert 14.10.2018 / Oppdatert 13.09.2019
Les mer

Footer