Hold Control-/Cmd-tasten nede.
Trykk på + for å forstørre eller for å forminske.

Støren

Seniornett Støren
Soknes tunet 2 C
7290 Støren
Besøksadresse:
Aktiviten
7290 Støren
E-post:
Tlf.: 91146809
Kontaktperson:
Ragnar Wisløff

Høst-Vinter kurs 2019 OBS: (Kursoppstart utsatt til 21.okt.)

Hovedemne: ?

Kursplan Høst/Vinter kurs 2019:
Seniornetts mål med disse kursene er å hjelpe pensjonister som ikke har benyttet data i jobbsammenheng, eller av andre årsaker ikke er «databevandret», til å bli kjent med denne teknologien. Kontakten med offentlige instanser blir mer og mer flyttet over til internett. Bankene har fått oss til å bruke internett for lengst og ikke minst transportsektoren, reisebyrå, buss-selskaper osv. selger sine billetter via internett. Ikke alle nettsteder er så liketil å finne fram i…, og derfor skal vi sammen se på hvordan vi søker oss fram til et fornuftig resultat, …uten at vi sitter igjen med en tur/returbillett til månen. Typiske nettsteder er: www.norge.no, www.digi.no, www.altinn.no, www.nav.no, www.nsb.no, … osv – osv!

Vi starter vinterens seniornett mandag den 21. okt. kl. 18 og fortsetter minst 9 mandager. Vi er åpne for ønsker fra våre «elever». Vel møtt i «AKTIVITETEN»!

Høst/Vinter 2019:      Timeplan!

1-Mandag  21. oktober:  
2-Mandag  28. oktober:  
3-Mandag  4. november: 
4-Mandag 11. november:       
5-Mandag 18. november:       

6-Mandag 25. november:          
7-Mandag  2.  desember:

8-Mandag 9. desember:
Velkommen!

Kurset er gratis, men en liten grønn tar vi imot for kaffe og noe atått, og så blir vi extra glade hvis våre «elever» melder seg inn i Seniornett.

Da sier vi velkommen på nett og til den digitale verden!

 

Footer