Hold Control-/Cmd-tasten nede.
Trykk på + for å forstørre eller for å forminske.

Trondheim

Seniornett Trondheim
c/o PFO Hornemansgården
Postboks 361
7403 Trondheim
Besøksadresse:
Hornemansgården (PFO)
Kongens gate 7
7013 Trondheim
E-post:
Tlf.: 91112819
Kontaktperson:
Kari Engen

Veiledning/hjelp

Seniornett Trondheim tilbyr flere former for dataveiledning.

Vi informerer etter sommerferien når tilbudet iverksettes.

Fire former for veiledning tilbys:
– personlig veiledning av begynnere, i samarbeid med Trondheim Folkebibliotek
– «Fredagsdata på Horneman» – personlig veiledning for viderekomne brukere
– «Mandagsdata på Horneman» – personlig veiledning for alle typer brukere
– hjemmebesøk
Samarbeidspartnere er Trondheim Folkebibliotek,Pensjonistenes Fellesorganisasjon (PFO) i Trondheim (Hornemansgården), Trondheim Kommune (Kulturenheten), IQLTech, Linjeforeningen Abacus ved NTNU

Personlig veiledning av begynnere
I samarbeid mellom Seniornett Trondheim og Folkebiblioteket i Trondheim er det etablert en veiledningstjeneste for begynnere med liten eller ingen kunnskap om data. Det veiledes bare en person om gangen, inntil en time hver gang, på Hovedbiblioteket og bydelsbibliotekene. Veiledningen må avtales med biblioteket på forhånd. Veiledningen er beregnet på begynnere som ikke har datakurs i forkant.

Personlig veiledning for viderekomne databrukere
«Fredagsdata på Horneman» arrangeres i samarbeid mellom Seniornett Trondheim, Pensjonistenes Fellesorganisasjon (PFO) og Linjeforeningen Abacus (for datastudentene) ved NTNU. «Fredagsdata på Horneman» er en veiledningstjeneste for viderekomne databrukere. Det veiledes i Hornemansgården fredager mellom kl 1400-1530. Man må stille i kø. Forhåndsbestilling er ikke mulig.

Personlig veiledning for alle datainteresserte seniorer
«Mandagsdata på Horneman» er ment som et møtested for datainteresserte seniorer. Møtene arrangeres på Hornemansgården mandager mellom kl 1000-1400. På hvert møte er to veiledere fra Seniornett Trondheim tilstede.

Hjemmebesøk
Hjemmebesøk for å hjelpe til med å få gjenstridige datamaskiner til å fungere gjøres i samarbeid med IQLTech. Ordningen er innrettet mot seniorer, 55+. Hjemmebesøk avtales direkte med IQLTech, tlf 93878576. Hjemmebesøk koster 500 kr/påbegynt time. Medlemmer av Seniornett Trondheim får 25% rabatt.

Personlig veiledning ved Folkebibliotekets bydelsbiblioteker

Folkebiblioteket beskriver tjenesten på sine nettsider http://www.trondheim.kommune.no/content/1117614475/Internettopplaring

Footer