Hold Control-/Cmd-tasten nede.
Trykk på + for å forstørre eller for å forminske.

Trondheim

Seniornett Trondheim
c/o PFO Hornemansgården
Postboks 361
7403 Trondheim
Besøksadresse:
Hornemansgården (PFO)
Kongens gate 7
7013 Trondheim
E-post:
Tlf.: 91112819
Kontaktperson:
Kari Engen

Mandagsdata på Horneman

«Mandagsdata» arrangeres mandager fra 10.00 til 14.00 i Hornemansgården.

Aktiviteter

«Mandagsdata på Horneman» er både ment for veiledning og som en møteplass. Det settes ingen krav til forkunnskaper, bare at du har dataproblemer som du ønsker hjelp til å få løst.

Der er alltid to veiledere til stede. Veilederne rekrutteres fra medlemmene i Seniornett Trondheim.

Du kan du ha utbytte av å besøke «Mandagsdata på Horneman» dersom

1. Du går på kurs og synes du trenger litt ekstra hjelp. Du kan få hjelp både mens kurset pågår og etter at det er avsluttet.

2. Du har gått på et kurs tidligere og føler at du har glemt en del. Kanskje du tenker på å ta kurset på nytt. Du kan få hjelp til å finne ut om du har behov for det, eller om en tur eller to til mandagsdata (eller fredagsdata) kan løse problemet.

3. Det har oppstått et problem du ikke finner ut av. Det kan være et enkelt problem du bare trenger et tips for å få løst, eller det kan være et teknisk problem.

4. Du har egentlig ikke noen problemer, men vil utvide din kunnskap om et bestemt tema. Noen av veilederne (eller de andre besøkende) kan gi deg nye ideer.

5. Du lurer på om du bør skifte ut datamaskin eller program med nye versjoner. Her er det vanskelig å gi entydige råd, men du vil i alle fall finne noen du kan diskutere problemet med.

6. Du kjeder deg etter en lang helg. Da kan du besøke Mandagsdata, finne noen å prate med. Ta gjerne med deg datamaskinen din.

Footer