Hold Control-/Cmd-tasten nede.
Trykk på + for å forstørre eller for å forminske.

Nybegynner Windows 7

· Begreper

Her finner du bl.a. en forklaring på hva de forskjellige forkortelsene i en annonse betyr, samt noe informasjon om datamaskinens oppbygning.

· Mus & tastatur

Her finner du informasjon om bruk av mus (både ekstern mus og musepad), samt en gjennomgang av de mest brukte tastene på tastaturet.

· Skrivebord og Biblioteker

På skrivebordet, kan du bl.a. bytte bakgrunnsbilde, legge til ikoner (snarveier til programmer) som du kan legge på skrivebordet eller på oppgavelinjen (den nedre linjen på skjermen) og en innføring i bruk av startmenyen. I biblioteket kan du lage mapper for å lagre bl.a. dine dokumenter eller bilder.

· Enkel tekstbehandling

WordPad er et tekstbehandlingsprogram som følger med alle Windows PC’er. Her for du en innføring i bruk av programmet.

· Internett

Her får du en innføring i bruk av internett. Søke inn sider, legge til i favoritter, legge inn en startside og litt om sikkerhet. Søkemotoren er Internett Explorer.

· E-post

Her får du en innføring i bruk av Windows Live Hotmail, som er et gratis E-postprogram som du kan bruke på en hvilke som helst PC. Du får lære å sende/motta E-post med og uten vedlegg, svare på en melding, legge til i en kontaktliste og slette E-post. Du får også lære hvordan du lager en e-postkonto.

Footer