Hold Control-/Cmd-tasten nede.
Trykk på + for å forstørre eller for å forminske.

DIGIHJELPEN - ET KOMMUNALT VEILEDNINGSTILBUD I GRUNNLEGGENDE DIGITAL KOMPETANSE

Bruk av digitale verktøy og tjenester er i dag en del av hverdagen for de aller fleste. Digitalkompetanse er en viktig forutsetning for å kunne delta aktivt i samfunnet. Dette handler om livskvalitet, verdighet, og ikke minst mulighet til å delta på like vilkår i vårt demokrati. Bakerst i rapporten vil du finne en del vedlegg, bl.a. en brukerundersøkelse utført i bydelen Frogner i Oslo om "Eldre på nett". Dette er muligens noe Seniornett foreningene i samarbeid med kommunen kunne tatt i bruk.

Frivillig.no

Trenger din lokalforening flere frivillige? Frivillig.no er en gratis digital oppslagstavle for frivillige oppdrag. Den gjør det enklere for frivillige organisasjoner å finne folk og enklere for folk å finne frivillige oppdrag.

Seniornett brosjyre til lokale foreninger

Nedenfor ligger linken som viser den brosjyrer som er laget for alle lokale Seniornett foreninger. Det ligger også en link til bruksanvisning hvordan lokale foreninger kan sette inn lokal informasjon i den brosjyren. Brosjyren er laget i A4 format. Dette gjør det enklere for foreningene å skrive ut brosjyrer selv. Den kan skrives ut dobbeltsidig og brettes en gang.

Opphavsrett

Noen ting du bør vite om opphavsrett Internett er fullt av fritt tilgjengelige bilder, videoer og tekster, men er det fritt frem å bruke det av den grunn? Ved å trykke på linken nedenfor vil du kunne lese om opphavsrett og hva som er lov eller ikke lov å bruke fra nettet.

TechSoup

TechSoup gir organisasjoner tilgang til akkurat de tekniske løsningene de trenger for å gjøre og for å utgjøre en forskjell. Via Techsoup gir Microsoft lokale foreninger i Seniornett mulighet til å søke om veldig rimelig lisenser på for eksempel Microsoft Office 2016 eller Windows 10.

Footer