Hold Control-/Cmd-tasten nede.
Trykk på + for å forstørre eller for å forminske.

Nyheter

Vi hjelper deg!

Seniornett er seniorenes IT-avdeling. Du kan enten få hjelp hos din lokale Seniornettforening, eller du kan ringe Seniornett sentralt på telefon 22 42 96 26 i kontortiden. Ved hjelp av programmet “Teamviewer” kan vi hjelpe deg med dine dataproblemer. Programmet gjør at vi kan fjernstyre din PC, og rette problemene. Seniornetts supporttjeneste er gratis for medlemmene. Vi logger også alle henvendelser, slik at du ikke trenger å forklare problemet ditt på nytt, om du må kontakte oss igjen.

For å spare tid er det viktig at du har medlemsnummeret ditt klart når du kontakter oss. Medlemsnummeret finner du på giroen med kontingenten og på baksiden av Seniornett magasinet. Men hvis du er medlem, og likevel ikke klarer å finne medlemsnummeret, skal vi klare å hjelpe deg likevel.

Hva kan vi hjelpe deg med?
Så lenge du er medlem, og har spørsmål eller problemer med data, kan vi hjelpe deg. Oppdateringer, nettbank, oppkobling av skriver eller “rare” systemmeldinger er bare noen av spørsmålene vi kan hjelpe deg med. Vi har ikke kapasitet til å hjelpe medlemmer som har eget firma/er næringsdrivende.

Seniornett har 224 lokalforeninger rundt om i landet. Mange av foreningene har ukentlige datateff/datakaféer der du kan få datahjelp. Sjekk gjerne tilbudet der du bor her: https://www.seniornett.no/lokalforeninger/

Footer