Hold Control-/Cmd-tasten nede.
Trykk på + for å forstørre eller for å forminske.

Bli medlem

I lokalforeningene får du under normale omstendigheter tilbud om kurs og hjelp når du står fast eller lurer på noe. Foreningene hjelper deg også å holde deg oppdatert
når nye programmer, nytt utstyr eller nye versjoner kommer (og det skjer titt og ofte som vi vet). En oversikt over alle våre lokalforeninger finner du her: LOKALFORENINGER

Hovedkontoret til Seniornett ligger i Oslo og er betjent hele tiden innenfor normal arbeidstid. Her får du også hjelp per e-post, telefon og over Internett – eller du kan avtale en time og komme hit til kontoret og få kundestøtte av våre eksperter her.

Og i tillegg får du Seniornett Magasinet tilsendt i posten, du får tilgang til alle våre web-sider med masser av informasjon, tips og nettkurs – og du får tilsendt våre månedlige medlemsbrev per e-post.

 

Dette er mulig fordi vi har mange motiverte frivillige «datafolk» som arbeider i nettverket – og som gjør alt de kan for å hjelpe alle seniorer til å være aktive og trives i denne ofte litt vriene digitale verden. Så meld deg inn og få opplæring, hjelp og oppdatering – alt på ett sted!

Du kan også gi bort ett gavemedlemskap, det gjør du her: GAVEMEDLEMSKAP

Melder du deg inn etter 1. september, gjelder kontingenten også ut påfølgende år.

 

Innmelding

Ja, jeg ønsker å bli medlem i Seniornett.
  • En oversikt over våre lokalforeninger finner du ved å velge fanen Lokalforeninger øverst på siden.

 

Footer