Hold Control-/Cmd-tasten nede.
Trykk på + for å forstørre eller for å forminske.

Holtålen

Holtålen frivilligsentral
v/Laila Kokkvoll
Helsetunet 28
7380 Ålen
Besøksadresse:
Holtålen frivilligsentral
Helsetunet 28
7380 Ålen
E-post:
Tlf.: 41930211
Kontaktperson:
Laila Kokkvoll

Holtålen

Holtålen frivilligsentral
Helsetunet 28
7380 Ålen

Seniornett Holtålen ble stiftet i mars 2014, en ung, men dynamisk klubb på over 50 medlemmer. Klubben er drevet som en del av frivilligheten under Holtålen Frivilligsentral der Laila Grønli Kokkvoll er daglig leder.

Medlemmene møtes i lokalene til tidligere Ålen barnehage, annen hver torsdag.

Forløperen til Holtålen Seniornett var noen mindre datakurs for voksne mennesker i regi av Frivilligsentralen. Pensjonert lærer og alt-mulig-mann Peder Skogaas var instruktør for kursene som hadde 7-8 deltagere. Dette var imidlertid ikke på langt nær nok til å dekke behovet. Dermed tok Laila initiativ overfor ordføreren om først å få disponere kafeen i Hovet – gratis naturligvis. Responsen var utelukkende positiv.

Så ble da Seniornett sentralt invitert til å komme å holde et informasjonsmøte. Vi fikk et sprudlende besøk av Joop Cuppen og over 40 interesserte var til stede og meldte seg inn i organisasjonen der og da.

Nå møtes medlemmene annen hver torsdag til IT-kunnskap ispedd kos, kaffe og kaker. Skogaas med flere stiller som gratis (naturligvis) instruktører og responsen er svært positiv.

Footer