Hold Control-/Cmd-tasten nede.
Trykk på + for å forstørre eller for å forminske.

Larvik

Seniornett Larvik
v/Lars Petter Midtvik
Skrenten 19 B
3258 Larvik
Besøksadresse:
Gloppesenteret
Iver Hesselbergs vei 2
3260 Larvik
E-post:
Tlf.: 90966551
Kontaktperson:
Viggo Bjerke Johansen

Larvik

Seniornett Larviks egen nettside

Om oss
Seniornett Larvik har vært i virksomhet siden 2010. I dag holder vi til på Gloppesenteret på Halsen, der vi møtes annenhver mandag mellom kl. 1100-1300.

Her stikker seniorer innom med nettbrett, mobiltelefon og PC og får hjelp og veiledning. Enten du er nybegynner eller du kan noe fra før, får du opplæring på det stadiet du står på.

Vi holder også kurs når det er behov for det, men erfaringen viser at individuell opplæring på «datacaféene» stort sett dekker opplæringsbehovet. Seniornetts motto er «seniorer lærer seniorer», men i Larvik er vi så heldig at vi også samarbeider med elevene ved Sandefjord videregående skole, IT-linjen. De er både kompetente og tålmodige, så de er gull verd for oss!

Det er snart en umulighet å stå utenfor det digitale datasamfunnet. Allerede nå er vi så godt som avhengig av internett, e-post og nettbank, og både myndigheter og bedrifter fjerner flere og flere «manuelle» tjenester. Tilgang til en digital enhet blir viktigere for hvert år. I Larvik kan du på enkelte parkeringsplasser ikke lenger legge på penger, men må bruke en app på mobiltelefonen, der du har lagt inn bilnummer og kreditkortopplysninger. Bilen blir registrert når du kjører inn og ut på plassen, og kortet blir automatisk belastet for den tiden du står der! Og bankene tar så høye gebyrer for å betale en giro at nettbank tvinger seg fram.

Stikk gjerne innom oss noen ganger før du vurderer medlemskap. Som medlem har du visse fordeler. Du kan for eksempel delta på meget rimelige datakurs. Opplæringen på datacafeene er gratis. Som medlem er du automatisk medlem av Seniornett Norge og mottar Seniornettavisen og link til månedlige medlemsblad i e-post derfra. Seniornett Larvik holder deg orientert om nyheter og gir tips & tricks du kan ha nytte av. Spesielt er vi opptatt av å formidle hvordan du kan ivareta sikkerheten når du bruker internett.

Medlemskontingenten er p.t. kr. 250,- pr. år og kreves inn fra Seniornett Norge. Av dette beløpet går kr. 150,- til Seniornett Larviks lokale forening.

Besøk Seniornett Larviks egen lokale nettside (se link) og trykk gjerne «Liker» på Seniornett Larviks Facebookside.

Velkommen til Gloppesenteret for en kopp kaffe og en dataprat!

Footer