Hold Control-/Cmd-tasten nede.
Trykk på + for å forstørre eller for å forminske.

Leknes

Seniornett Leknes
v/Gjermund Moland
Tore Hjorts vei 14
8370 Leknes
Besøksadresse:
Leknes Bo og Servicesenter
Storgata 106
8370 Leknes
E-post:
Tlf.: 48043455
Kontaktperson:
Gjermund Moland

Leknes

Beskrivelse av Seniornett Leknes. Bakgrunn og oppstart.

Etter initiativ fra Opus Lofoten, Vestvågøy Pensjonistforening og Seniornett Norge ved Joop Cuppen ble Seniornett Leknes stiftet 10. februar 2014 og registrert i Brønnøysundregistrene i 27. mai samme år. Seniornett Leknes er en forening tilsluttet Seniornett Norge og hadde ved oppstart 19 medlemmer. Ved årskiftet 2014 har vi vokst til 35 medlemmer. Seniornett Leknes inviterer seniorer til å bli medlemmer i Seniornett Norge. Kontigenten innbetales til Seniornett Norge. Seniornett Leknes samarbeider tett med Vestvågøy frivilligsentral og Vestvågøy Pensjonistforening. Vestvågøy frivilligsentral er vårt sekretariat. Seniornettet startet sin virksomhet i Vestvågøy Bibliotek med bra oppslutning. På grunn av ustabilst trådløsnett avtok oppmøte drstisk fram mot sommeren 2014.

Da det nye Leknes Bo- og Servicesenter åpnet i oktober 2014 ble medlemsmøtene flyttet hit. Her er det utmerkede møterom og stabilt trådløs nett i hele bygget. Dette har medvirket til at vi har 60-70 % oppmøte på medlemsmøtene. Seniorsurfdagen 2014 ble markert med foredrag om kommunens satsing på det digitale samfunnet. Meget godt oppmøte.

Seniornett Leknes har møter en gang i måneden. Til de fleste møtene er det satt opp temaer. Noen møter er reine jobbe og treningsmøter.

Footer