Hold Control-/Cmd-tasten nede.
Trykk på + for å forstørre eller for å forminske.

Trondheim

Seniornett Trondheim
c/o PFO Hornemansgården
Postboks 361
7403 Trondheim
Besøksadresse:
Hornemansgården (PFO)
Kongens gate 7
7013 Trondheim
E-post:
Tlf.: 91112819
Kontaktperson:
Kari Engen

Trondheim

Viktig melding til våre medlemmer!

Vi har avlyst alle temamøter og dataveiledninger inntil videre.

Seniornett er en frivillig, ideell og partipolitisk uavhengig organisasjon, og har siden starten i 1997 jobbet for å inkludere seniorene i den digitale hverdagen. Seniornett er bygd opp rundt lokale seniornett-foreninger som gjennom kurs, møter og individuell veiledning er selve kjernen i virksomheten. Organisasjonens hovedmål er et landsdekkende lavterskeltilbud til alle seniorer som ønsker opplæring, støtte og veiledning i å bruke dataverktøy.

På grunn av korona-krisen har Seniornett Trondheim midlertidig satt all aktivitet på pause. Vi kan ikke være der for deg! Men fortvil ikke, det finnes fortsatt hjelp. Meld deg inn i Seniornett. Da kan du benytte Seniornetts datahjelp på telefon 22 42 96 26 (tast 1 for datahjelp). Her kan du få hjelp til å koble deg opp på videosamtaler eller svar på andre dataspørsmål. Du kan også få kurs i å bruke et videosamtaleprogram slik at du kjenner deg trygg.

Vi i Seniornett Trondheim ser frem til at vi igjen kan gjenoppta våre aktiviteter. Disse består av temamøter og datahjelp. Inntil vi er i gang igjen kan du holde deg oppdatert gjennom Seniornetts elektroniske nyhetsbrev og Seniornett magasinet. Ta vare på hverandre, hold dere trygt hjemme og bruk digitale løsninger. Trenger du hjelp? Meld deg inn i Seniornett (www.seniornett.no), og benytt organisasjonens sentrale datahjelp.

De fleste aktivitetene arrangeres i Hornemansgården på Trondheim torg.

Vi anbefaler alle som henter informasjon fra websidene våre om å støtte driften av Seniornett Trondheim ved å melde seg inn i foreningen, se medlemsfordeler.

Footer