Hold Control-/Cmd-tasten nede.
Trykk på + for å forstørre eller for å forminske.

Kolbotn

Seniornett Kolbotn
v/Arild Edler Christensen
Nordre Skrenten 1 G
1413 Tårnåsen
Besøksadresse:
Oppegård Frivilligsentral
Strandliveien 1, Kolbotn
1410 Kolbotn
E-post:
Tlf.: 92061373
Kontaktperson:
Arild Edler Christensen

Kolbotn

Seniornett Kolbotn dekker plattformene med operativsystemet Windows og operativsystemet OS10.xx som benyttes på Mac. Begge er PC-er, men til daglig omtalt som PC og Mac.

Pr. den 10.04.2017 har vi totalt ca. 49 aktive deltagere. Støttelærere er tilgjengelig mandag, tirsdag og torsdag hver uke, og alle arbeider frivillig. Vi disponerer et praktisk og velutstyrt undervisningsrom som ligger sentralt i Frivillighetssentralen i Oppegård, Strandliveien 1, Kolbotn.

Det er et nært samarbeide mellom Oppegård Bibliotek og Frivillighetssentralen i Oppegård som gir oss denne muligheten. Og som medlemmer i Seniornett Norge har vi også en god del fordeler som vi kan benytte oss av.

Alt tyder på at det lokale tilbudet med SeniorSurf er svært populært. Det er interessant å se hvor ivrige eldre mennesker er til å lære seg å bruke en personlig datamaskin. Vi har planer om å utvikle dette videre og vil utover høsten 2009 kjøre konsentrerte temaer/emner i intervaller på 8 til 12 uker. Dette gjør vi for å unngå at noen blir gående å vente for lenge på å komme til de maskinene vi har til disposisjon. Maskinene vi bruker er alle av nyere dato.

Leser du dette og er interessert, – så send oss en email og fortell hvilket nivå du mener du står på. Dersom du bor i Oppegård Kommune og det er plass, så vil du høre fra oss. Husk og gi beskjed om det er PC (Windows) eller Mac (OS) du vil utvikle deg på. Er du usikker så kan du diskutere dette med oss

Footer