Hold Control-/Cmd-tasten nede.
Trykk på + for å forstørre eller for å forminske.

Nyheter

Ukens app: Digipost

Når stadig flere offentlig instanser sender elektroniske brev, kan det være greit å ha lett tilgang til postkassen. Digipost er Posten Norge sin digitale postkasse. Appen finner både for Android og ios, altså iPhone og iPad.
Les hele artikkelen

LibreOffice på PC - et alternativ til Microsoft Office?

For mange kan LibreOffice være et godt alternativ til Microsoft Office. LibreOffice kan du laste ned gratis fra nettet. Vi forteller den hva som er fordeler og ulemper med LibreOffice, og viser deg hvordan du laster den programmet for PC.
Les hele artikkelen

LibreOffice på Mac - et alternativ til Microsoft Office?

Trenger du et godt program for å skrive brev, men synes at Microsoft Office blir for dyrt og omfattende. Da kan LibreOffice være noe noe for deg. Den er gratis nedlastbar og kan brukes sammen med Microsoft Office-programmer. Les hvordan du får LibreOffice for Mac.
Les hele artikkelen

Torsdagstreff

Les hele artikkelen

Rapportering av voksenopplæringsmidler

Vi nærmer oss slutten på året og det er igjen tid for å rapportere inn voksenopplæringsmidler. Mange foreninger har gjort det til en rutine å sende inn deltakerskjema for kurs fortløpende gjennom året, men noen samler opp og sender alle deltakerlistene inn på slutten av året. Det viktigste er at har foreningen holdt kurs, kan dere få betalt for det.
Les hele artikkelen

Footer