Hold Control-/Cmd-tasten nede.
Trykk på + for å forstørre eller for å forminske.

Nyheter

Datahjelpen er åpen, kontoret er stengt

Forstørret bilde av koronaviruset.

Seniornetts datahjelp, på telefon 22 42 96 26 er altså åpen alle virkedager. Ansatte og frivillige vil svare på telefonen hjemmefra. Men vi har opplevd ustabilitet i telefonsystemet til Phonero som er vår telefonleverandør. Men ikke fortvil, vi er på jobb og vi vil hjelpe deg!

Vi venter stor pågang på datahjelpen ettersom vi alle er oppfordret til å holde oss hjemme. Da blir det jo ekstra viktig at våre digitale dingser som PC, nettbrett og smarttelefon virker. Men mange har i disse dager hjemmekontor. Pågangen på nettverk og telefonsystemer er stor. I Seniornett har vi opplevd at vår telefonleverandør har noen uregelmessigheter. Hvis du ringer Seniornetts datahjelp og du ikke får svar, det bare ringer og ringer, vit da at vi ser alle innkomne samtaler, også de vi ikke har fått svart på. Vi ringer deg opp igjen så snart vi kan. Du trenger altså ikke ringe tilbake, igjen og igjen. Vi ringer deg. Målet vårt er at alle skal få svar når de ringer Seniornett.

I denne situasjonen med stengt kontor har mange av våre frivillige sagt seg villig til å stille opp hjemmefra for å betjene datahjelpen. Dette er en stor hjelp for oss. Tusen takk til alle frivillige!

Kurs utsatt

Kurs hos Seniornett er utsatt. Også kurs og møter hos Seniornetts lokalforeninger er avlyst en tid fremover.

Vi håper dere tar vare på hverandre i denne situasjonen.

Footer