Hold Control-/Cmd-tasten nede.
Trykk på + for å forstørre eller for å forminske.

Asker

Seniornett Asker
v/Jan Erik Berg
Eikeveien 58
1384 Asker
Besøksadresse:
Asker Seniorsenter
Kirkeveien 204
1383 Asker
E-post:
Tlf.: 90881512
Kontaktperson:
Knut Skattum

Om oss

Seniornett Asker er en lokalforening av Seniornett Norge, som er en ideell forening for opplæring av og støtte til seniorer for å bygge og vedlikehold digital kompetanse blant landets seniorer.
Medlemskap i Seniornett Asker gir deg adgang til gratis PC/nettbrett-veiledning, gitt av seniorer som har IKT-erfaring fra sitt arbeidsliv. Alle kan ikke alt, men til sammen dekker instruktørene («nettravnene») de fleste områder.
1-1 konsultasjoner, personlig hjelp, gis på kulturhjørnet/seniorsenter/innbyggertorg (Asker, Holmen, Borgen, Heggedal,Tofte,Sætre).
Vi holder også enkle temakurs i Asker kulturhs lokaler. Her kan deltakerne ta med egen PC, nettbrett eller smarttelefon for å prøve ut det som foreleses.

Har du et forslag eller ønske om tema, så ta kontakt med en i styret så skal vi se hva vi kan få til.
Noen av temaene som har vært oppe, og som vil bli tatt opp igjen:
Podcast
Sikker på nett
Apper
IoT
Helsenorge
Lagring av dokumenter og bilder
Bildebehandling
Nettbrett og smarttelefon
E-post – Skype – bildetelefon
Nettbank og offentlige internett-tjenester
Kjøp/bestilling av varer og tjenester
For helt nybegynnere holder vi kurs over flere dager – i både PC, smarttelefon og nettbrett (iPAD, Android,Windows), kurs arrangeres etter behov. Ta kontakt med en i styret. Når vi har et antall på interesseliste vil vi forsøke å finne en dato som passer de fleste. Disse kursene er gratis og forutsetter medlemsskap i Seniornett Asker

Footer