Hold Control-/Cmd-tasten nede.
Trykk på + for å forstørre eller for å forminske.

Arendal

Seniornett Arendal
c/o Tore Vimme
Langestrand 74
4879 Grimstad
Besøksadresse:
Kursadresse:
Arendal Bibliotek
Torvet 6
4836 ARENDAL
E-post:
Tlf.: 90016105
Kontaktperson:
Tore Vimme

Lærere

Andreas M. Koch

Hovedlærer Grunnkurs og Tekstbehandling

Andreas er lærerutdannet, senere hovedfagstudium i spesialpedagogikk. Har arbeidet det meste av sin yrkeskarriere i pedagogisk-psykologisk rådgivningstjeneste (PPT). Var leder av grunnskolens PPT i Tvedestrand/Vegårshei og senere PPT for videregående opplæring i Aust-Agder fylke. Er stort sett selvlært på data, men har fått noe opplæring i jobbsammenheng, og har lært mye der.

 

Tore Tunold

Hovedlærer Grunnkurs, Billedkurs og Regneark

Tore er utdannet sivilingeniør fra NTH, og har jobbet i Statoil, med utviklingshjelp i Afrika og Asia, og i Arendal kommune. Han har tilegnet seg gode datakunnskaper gjennom å bruke disse verktøyene i jobben. Pensjonist siden 2008.

 

Dagfinn Sevik

Hovedlærer Grunnkurs, Praktisk PC-bruk og Private og offentlige nettsider

Dagfinn er ingeniørutdannet fra OTS 1969, har tidligere jobbet ved A/S NERA og Tandbergs Radiofabrikk i Oslo, senere Agder Ingeniør og Distriktshøyskole, Semafor AS og Ericsson/Ericsson Mobile Platforms og senest i ST-Ericsson. Har også i noen tid arbeidet som selvstendig konsulent. PC har vært standard arbeidsverktøy i mange år.

 

Tore Vimme

Hovedlærer Nettbrettkurs og Sosiale media

Tore er utdannet ingeniør innen IT/Telekommunikasjon. Han har lang fartstid i Telenor der han i hovedsak har jobbet med drift og utvikling av tjenester, med undervisning samt med salg av telekommunikasjonsløsninger mot bedriftsmarkedet. Tore har også jobbet hos et amerikansk selskap med salg av utstyr til teleoperatører i Europa og Russland.

 

 

 

 

 

Ulf Eriksen

Hovedlærer Billedbehandling på mobil

Utdannet som TV-reparatør og senere ingeniør fra Trondheim Ingeniørhøyskole. Bakgrunn fra Forsvaret. Har jobbet som TV tekniker og som serviceansvarlig i Hi-Fi klubben, og som ingeniør ved Forsvarets tele- og datatjeneste. Mange år som lærer i videregående skole, linje for data og elektronikk og linje for datafag. Har hatt PC som arbeidsverktøy i alle år.

 

Hjelpelærere:
Torunn Hegerlund
Anne Hoflandsdal
Ole K. Johannessen
Lisa Johannessen
Sigrun Stømne (Billedkurs)
Terje Søyland

Frithjof Fjeldstad

 

Footer