Hold Control-/Cmd-tasten nede.
Trykk på + for å forstørre eller for å forminske.

Arendal

Seniornett Arendal
c/o Tore Vimme
Langestrand 74
4879 Grimstad
Besøksadresse:
Kursadresse:
Arendal Bibliotek
Torvet 6
4836 ARENDAL
E-post:
Tlf.: 90016105
Kontaktperson:
Tore Vimme

Styret

Tore Vimme Leder

Tore er utdannet ingeniør innen IT/Telekommunikasjon. Han har lang fartstid i Telenor der han i hovedsak har jobbet med drift og utvikling av tjenester, med undervisning samt med salg av telekommunikasjonsløsninger mot bedriftsmarkedet. Tore har også jobbet hos et amerikansk selskap med salg av utstyr til teleoperatører i Europa og Russland.
Tore er også hovedlærer Nettbrettkurs og Sosiale media.

 

Kari Degerud Hannås, Sekretær

 

 

 

 

 

 

Kari er cand mag fra Agder Musikk-konservatorium og har eksamen i administrasjon og ledelse fra UiA. Jobbet som klaverpedagog og undervisnings­inspektør i Arendal kommunale kulturskole og fikk da noe data kunnskap. Før hun startet på sin musikkutdannelse jobbet hun som flyvertinne og purser i 5 år. Snakker engelsk og fransk og litt spansk. Har også vært styremedlem i Aust-Agder musikkråd.

 

Turid Frøysaa, Kasserer

Turid Frøysaa har utdannelse innen kontor. Har hatt mange oppdrag for bemanningsbyrået Manpower med både regnskap og sekretær arbeid, og har brukt PC som arbeidsverktøy. Gått på noen datakurs og tatt Datakortet.

 

Dagfinn Sevik, Styremedlem

Dagfinn er ingeniørutdannet fra OTS 1969, har tidligere jobbet ved A/S NERA og Tandbergs Radiofabrikk i Oslo, senere Agder Ingeniør og Distriktshøyskole, Semafor AS og Ericsson/Ericsson Mobile Platforms og senest i ST-Ericsson. Har også i noen tid arbeidet som selvstendig konsulent. PC har vært standard arbeidsverktøy i mange år.
Dagfinn er også hovedlærer Grunnkurs og Praktisk PC-bruk.

 

Tore Tunold, Styremedlem

Tore er utdannet sivilingeniør fra NTH, og har jobbet i Statoil, med utviklingshjelp i Afrika og Asia, på kraftverk i Norge og Australia, og i Arendal kommune. Han har tilegnet seg gode datakunnskaper gjennom å bruke disse verktøyene i jobben. Pensjonist siden 2008.
Tore er også hovedlærer Grunnkurs, Billedbehandling, Regneark og nettredaktør.

 

 

 

 

 

 

Anne-Sophie Hoflandsdal, Styremedlem

Utdannelse fra Sekretærlinjen for studenter fra Treider i Oslo.  Ut i den store verden.
Daglig leder i et større tennis- og squash-senter.  Språkstudier ved Universitetet i Oslo.  Diverse sekretariatsjobber i internasjonalt opererende firmaer.  De siste årene i yrkeskarrieren assistent til NGO Liaison Officer i UNFCCC (United Nations Framework Convention on Climate Change) i Bonn, Tyskland.  Tilbake til gamlelandet i 2008.  Med som frivillig i Arendal Seniornett siden 2012.

 

 

 

 

 

 

Ulf Eriksen, Varamedlem

Utdannet som TV-reparatør og senere ingeniør fra Trondheim Ingeniørhøyskole. Bakgrunn fra Forsvaret. Har jobbet som TV tekniker og som serviceansvarlig i Hi-Fi klubben, og som ingeniør ved Forsvarets tele- og datatjeneste. Mange år som lærer i videregående skole, linje for data og elektronikk og linje for datafag. Har hatt PC som arbeidsverktøy i alle år.

Hovedlærer i kurs om billedbehandling på mobil.

Footer