Hold Control-/Cmd-tasten nede.
Trykk på + for å forstørre eller for å forminske.

Arendal

Seniornett Arendal
c/o Tore Vimme
Langestrand 74
4879 Grimstad
Besøksadresse:
Arendal Bibliotek
Torvet 6
4836 ARENDAL
E-post:
Tlf.: 90016105
Kontaktperson:
Tore Vimme

Styret

Tore Vimme Leder

Tore er utdannet ingeniør innen IT/Telekommunikasjon. Han har lang fartstid i Telenor der han i hovedsak har jobbet med drift og utvikling av tjenester, med undervisning samt med salg av telekommunikasjonsløsninger mot bedriftsmarkedet. Tore har også jobbet hos et amerikansk selskap med salg av utstyr til teleoperatører i Europa og Russland.
Tore er også hovedlærer Nettbrettkurs og Sosiale media.

 

Kari Degerud Hannås, Sekretær

 

 

 

 

 

 

Kari er cand mag fra Agder Musikk-konservatorium og har eksamen i administrasjon og ledelse fra UiA. Jobbet som klaverpedagog og undervisnings­inspektør i Arendal kommunale kulturskole og fikk da noe data kunnskap. Før hun startet på sin musikkutdannelse jobbet hun som flyvertinne og purser i 5 år. Snakker engelsk og fransk og litt spansk. Har også vært styremedlem i Aust-Agder musikkråd.

 

Turid Frøysaa, Kasserer

Turid Frøysaa har utdannelse innen kontor. Har hatt mange oppdag for bemanningsbyrået Manpower med både regnskap og sekretær arbeid, og har brukt PC som arbeidsverktøy. Gått på noen datakurs og tatt Datakortet.

 

Dagfinn Sevik, Styremedlem

Dagfinn er ingeniørutdannet fra OTS 1969, har tidligere jobbet ved A/S NERA og Tandbergs Radiofabrikk i Oslo, senere Agder Ingeniør og Distriktshøyskole, Semafor AS og Ericsson/Ericsson Mobile Platforms og senest i ST-Ericsson. Har også i noen tid arbeidet som selvstendig konsulent. PC har vært standard arbeidsverktøy i mange år.
Dagfinn er også hovedlærer Grunnkurs og Praktisk PC-bruk.

 

Tore Tunold, Styremedlem

Tore er utdannet sivilingeniør fra NTH, og har jobbet i Statoil, med utviklingshjelp i Afrika og Asia, på kraftverk i Norge og Australia, og i Arendal kommune. Han har tilegnet seg gode datakunnskaper gjennom å bruke disse verktøyene i jobben. Pensjonist siden 2008.
Tore er også hovedlærer Grunnkurs, Billedbehandling, Regneark og nettredaktør.

 

Birthe Lauvsnes, Styremedlem

 

 

 

 

 

 

 

Birthe Lauvsnes er dansk statsborger og har kontorutdanning fra Danmark. Hun kom til Norge i 1965. I Oslo jobbet hun med regnskap hos Gustav A. Ring og Roger Arnhoff Studio. Flyttet til Arendal i 1974, og har jobbet i Blindeforbundet og fra 1986 i Helse- og sosialetaten i fylkeskommunen. Der fikk hun sitt første møte med data. Etter hvert ble det opprettet Sentralarkiv i fylkeskommunen og hun jobbet der frem til 2011, da hun ble pensjonist. Hun ønsker bedre innsikt og forståelse av data bruk, og har derfor takket ja til å bli styremedlem i Arendal Seniornett.

 

Andreas M. Koch
Varamedlem

Andreas er lærerutdannet, senere hovedfagstudium i spesialpedagogikk. Har arbeidet det meste av sin yrkeskarriere i pedagogisk-psykologisk rådgivningstjeneste (PPT). Var leder av grunnskolens PPT i Tvedestrand/Vegårshei og senere PPT for videregående opplæring i Aust-Agder fylke. Er stort sett selvlært på data, men har fått noe opplæring i jobbsammenheng og har lært mye der.
Andreas er også hovedlærer Grunnkurs og Tekstbehandling.

 

Footer