Hold Control-/Cmd-tasten nede.
Trykk på + for å forstørre eller for å forminske.

Gjøvik

Seniornett Gjøvik
v/Aasbjørn Pålshaugen
Edvard Griegs gate 17
2815 Gjøvik
Besøksadresse:
Frivillighetssentralen Gjøvik
Øvre Torvgate 2
2815 Gjøvik
E-post:
Tlf.: 908 99241
Kontaktperson:
Aasbjørn Pålshaugen

Kurs

Vi kjører nesten fortløpende kurs, vanligvis i perioden januar-mai og september-november hvert år. Vi avholder alle våre kurs i lokaler på Frivilligsentralen, Øvre Torggt. 2, Gjøvik. Kursene er nå gratis for medlemmer av Seniornett. Øvrige deltagere må betale en kursavgift – se nedenfor.

Innholdet i kursene vil så langt råd er bli tilpasset behovet som er tilstede blant våre medlemmer og andre interessenter. Dette vil vi snakke om bl.a på klubbkveldene for å avdekke eventuelle behov og ønsker.

Når det gjelder kurs i 2. halvår 2019 er det foreløpig planlagt ett kurs 26. september. Tema der er Lær å bruke Instagram.

De som ønsker å delta på kurset, eller har ønsker om kurs på spesifikke områder, kan ringe Frivilligsentralen, tlf 61158555, som vil notere ned henvendelsene og formidle dette til oss.

Det er også mulig å rette slike henvendelser på e-post til leder av Seniornett Gjøvik. Kontaktinformasjon finnes ved å klikke HER

Lær å bruke Instagram – torsdag 19. september
Kurset avholdes over 3 timer fra kl 11.00 til 1400. Kurset er gratis for medlemmer av Seniornett. Øvrige deltagere må betale en kursavgift på kr 300,-. Kurssted er Frivilligsentralen, Øvre Torggt. 2, Gjøvik.

Deltagerne på kurset vil få utdelt et kurshefte. Dette inneholder beskrivelse av alle emner som behandles på kurset og kan benyttes til å notere ned egne kommentarer. På kurset vil du få lære å bruke Instagram og de mest aktuelle funksjonene som denne tjenesten har. Kurset er lagt opp med sikte på å bruke Instagram på nettbrett eller mobiltelefon. Deltagere må derfor ta med sine egne nettbrett eller mobiltelefon på kurset.

Har du ikke Instagram konto fra før, vil vi hjelpe til å opprette en og komme i gang med å bruke funksjonene i tjenesten. Det er en fordel om du har lastet ned Instagram appen på forhånd, men dersom du ikke har gjort det, vil vi kunne hjelpe til med det.

Dersom du har lagt inn krav om passord i «Innstillinger» for å kunne laste ned apper, må du ha passordet tilgjengelig.

Det er for øvrig nødvendig å ha med mobiltelefon for å kunne logge på det trådløse nettverket.

Footer